Wood-Stock har egen produktion og import af produkter til marine, anlæg og byggeri. Vi er leverandør af holdbare og miljøvenlige træprodukter til specielle projekter, både til erhverv og til private kunder.

Hvis du leder efter et materiale, der er virkelig bæredygtigt, stærkt, men alligevel let, naturligt og genanvendligt, men der alligevel holder i mange år, så er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan regne med vores hurtige service til at levere savede eller maskinforarbejdet trækomponenter fra de største lagre af certificerede træsorter der er tilgængelige på markedet – mens verdensomspændende tømmer producenter også regner med os som partner for at markedsføre deres brede sortiment af produkter på det danske marked, hvorfra vi opererer.

Du finder vores tømmer i en række projekter – fra Azobe i tunge havnefender og sveller, til delikat Cedarbeklædning – med slutkunder som er tilfredse med at bruge et produkt med en enestående kombination af fysisk, miljømæssig og æstetisk præstation.

Hos Wood-Stock er vi lidenskabelige med at forsyne vores kunder med de bedste træprodukter, samtidig med at  opfordre til ansvarlige og bæredygtige metoder og skovdrift.

For gratis rådgivning om, hvordan du indarbejder slidstærk hårdttræ i dit projekt, bedes du kontakte os